Volumizarea buzelor
cu acid hialuronic

Volumizarea buzelor
cu acid hialuronic

Procedura

Prin procedura de marire buze cu acid hialuronic poti obtine atat volumizare, contur, hidratare cat si corectie de asimetrie.

Este absolut normal să ai emoții și să nu știi la ce să te aștepți la prima injectare.
 Tocmai de aceea, vom sta de vorbă în prealabil, îți voi explica întreg procesul și îți voi răspunde la toate intrebarile.

Procedura este nedureroasa, se poate aplica anestezie topica( crema) sau anestezie injectabila.
Considerata o manopera extrem de simpla, injectarea cu acid hialuronic este cea mai sigura metoda de augmentare a buzelor deoarece substanta este un constituent natural al pielii.

Volumizarea buzelor

Urmari interventie

In urma injectarii, cateva zile buzele sunt mai umflate decat efectul final urmand ca pana in doua saptamani sa se aseze. Exista de asemenea riscul ca in urma interventiei, sa apara pe buze mici vanatai ,aceste reactii normale de vindecare sunt de obicei prezente 2-3 zile si nu constituie un impediment in continuarea activitatilor zilnice normale la 99% din pacienti.
Rezultatul imediat vizibil, rareori fiind necesară o corecție sau umplere suplimentară la interval de doua saptamani. 

Produsele injectabile cu acid hialuronic sunt sub forma unor geluri transparente, denumite fillere. Produsele existente la ora actuala sunt foarte asemanatoare cu acidul hialuronic existent in organismul uman.

Calitatea acidului hialuronic utilizat in cadrul interventiei reprezinta un element important pentru obtinerea unor rezultate excelente din punct de vedere estetic si pentru mentinerea lor un timp indelungat.

Ai o intrebare? Nu ezita sa iei legatura cu Dr Porosnicu