Schimbare Implant

Schimbare Implant

Ce presupune interventia?

Remodelarea sau mai bine zis reimprospatarea look-ului sanilor ce au suferit deja o interventie de  marire,  a inceput sa devina o solicitare destul de des intalnita din partea pacientelor.

In intreaga evolutie a industriei implanturilor mamare s-a ajuns deja la a V-a generatie si exista nenumarate articole de informare si promovare despre un tip sau altul de implant, despre o marca sau alta. Majoritatea producatorilor ofera diverse garantii pentru produsele lor de la asa numita ”garantie pe viata” pana la garantii si sustinere financiara pentru rarele situatii cand apar complicatii cum ar fi contractura capsulara si spargerea implantului. Cert este ca nu exista o perioada clara dupa care in mod obligatoriu sa trebuiasca schimbarea implanturilor mamare pentru ca altfel vor fi sigur probleme.

Schimbare Implant procedura

Cand trebuie sa apelezi la aceasta interventie?

  • Modificarea in timp a formei sau a volumului sanilor
  • Dorinta unui volum/marimi mai mare
  • Rasucirea si rotatia implanturilor mamare
  • Rasucirea, rotatia implanturilor mamare
  • Modificarea brusca de consistenta, ”inmuierea sanului”
  • Schimbarea implanturilor mamare unicul motiv fiind trecerea timpului
Procedura

Operația de înlocuire a implantului mamar are loc sub anestezie generală și durează între 1 și 2 ore, în funcție de mărimea și forma noilor implanturi mamare. Medicul chirurg va începe procedura prin îndepărtarea implanturilor vechi prin incizii făcute pe locul cicatricilor originale. Dacă noul implant este similar din punct de vedere al dimensiunii și al formei, atunci capsula existentă va fi suficientă, iar operația de înlocuire va fi rapidă.

Schimbare Implant interventie