Rezultate excelente la preturi accesibile

Interventii de implant mamar
pentru un aspect imbunatatit al sanilor

Descopera beneficiile
implantului mamar

Aspecte estetice uimitoare in urma unui implant mamar

Prin interventia de implant mamar se urmareste modificarea aspectului sanilor, in ceea ce priveste forma, volumul sau asimetria acestora. Procedura implica folosirea unui implant siliconic, care determina un aspect ferm, estetic si natural al sanilor. 

In general, un implant mamar poate fi rotund sau anatomic, atunci cand are forma specifica de lacrima, para sau picatura. Diversitatea formelor de implanturi ofera posibilitatea fiecarei paciente de a alege exact ceea ce se potriveste cel mai bine pentru ea. 

In ceea ce priveste procedura de augumentare a sanilor, este foarte important sa se mentina o colaborare eficienta intre pacient si medicul estetician, bazata pe incredere, sinceritate si seriozitate. 

Liftingul de san

Aspect cat mai natural

Alegerea dimensiunilor unui implant mamar

In cadrul procesului de colaborare dintre medic si pacient, se vor stabili mai intai dimensiunile implanturilor mamare, in functie de preferintele pacientului. Se urmareste ca rezultatele sa fie mereu conform asteptarilor, cat mai aproape de natural. 

Beneficiile pacientului

Procedura de augumentare a sanilor cu implant mamar

In urma unei colaborari eficiente cu medicul estetician, beneficiezi de o multime de aspecte avantajoase pe parcursul interventiei chirurgicale, procedura fiind rapida si nedureroasa, dar si postoperatoriu, avand parte de un suport constant din partea medicului. 

Implant mamar interventie

Experienta si profesionalism

Ce iti oferim?

Daca alegi varianta de augumentare a sanilor prin implant mamar, cu siguranta vei fi multumita de rezultate daca incepi colaborarea cu Dr. Andrei Porosnicu. Experienta in domeniu si atentia fata de pacienti garanteaza o colaborare excelenta, cu rezultate uimitoare. 

Ai o intrebare? Nu ezita sa iei legatura cu Dr Porosnicu

Tipuri de interventii cu implant mamar

In ceea ce priveste augumentarea sau corectarea formei si dimensiunilor sanilor, exista mai multe tipuri de interventii chirurgicale: 

  • Implanturi mamare cosmetice – atunci cand implantul siliconic este introdus in spatele tesutului mamar sau sub muschii pectorali;
  • Chirurgie reconstructiva – se recurge la aceasta metoda atunci cand s-a realizat o extirpare a sanilor intr-o interventie chirurgicala anterioara. Pentru a reconstrui dimensiunea si forma sanilor, se poate folosi un implant siliconic sau alt tesut adipos;
  • Mastopexie – in cadrul acestei proceduri se modifica doar forma sanilor si nu dimensiunea acestora si presupune ridicarea sanilor si fixarea acestora pe muschiul pectoral. Cu toate acestea, liftingul mamar poate fi combinat cu procedura de marire a sanilor. 

Care este scopul interventiilor cu implant mamar?

In functie de preferintele si nevoile pacientului, se pot efectua interventii chirurgicale la nivelul sanilor in scopul imbunatatirii aspectului fizic al acestora sau reconstruirea sanilor dupa diferite interventii chirurgicale la acest nivel. De asemenea, prin interventiile cu implant mamar se poate ajusta si imbunatati forma sanilor inegali in urma unor interventii chirurgicale sau se poate creste dimensiunea sanilor dupa nastere sau alaptare. 

Cum decurge procedura chirurgicala si care sunt efectele secundare ale acesteia?

O interventie de implant mamar este nedureroasa si decurge intre 1-2 ore. Aceasta presupune realizarea unor incizii la nivelul mamelonului sau sub sani, in functie de decizia pacientului si recomandarea medicului. Pachetul de implant mamar este introdus fie sub stratul de muschi pectorali, fie intre acesta si tesutul glandular. In majoritatea cazurilor, este suficient un interval de 24 de ore pentru spitalizare. Efectele secundare ale interventiei chirurgicale sunt durere temporara, umflaturi, vanatai si senzatie de presiune la nivelul pieptului. 

Care sunt complicatiile postoperatorii?

In urma interventiei chirurgicale cu implant mamar, exista posibilitatea aparitiei unor complicatii imediat postoperatorii sau la o perioada mai indelungata dupa interventie. Semnele acestora includ roseata in jurul sanului, umflaturi si senzatie de arsura. Printre complicatiile specifice in urma interventiei de marire a sanilor se enumera: asimetria formei si a dimensiunii sanilor, atrofia tesutului mamar, acumularea unor depozite de calciu sub piele, umflarea ganglionilor limfatici, celulita mamara, etc. Pentru a evita aceste tipuri de complicatii, este important sa alegi mereu o clinica de calitate, a carei echipa de medici esteticieni detin experienta necesara in domeniu.