The art and craft of beauty 

Asis. Univ. Dr. Andrei Porosnicu, medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Doctor in Medicina, membru al Colegiului Medicilor, ACPR si Societatea Europeana de Rinoplastie

Dr Andrei Porosnicu

Formare si parcurs academic

Cu o expertiza de aproape un deceniu in chirurghia sanului, a fetei si a corpului, dr. Andrei Porosnicu are o formare desfasurata in 3 dintre cele mai prestigioase spitale din Bucuresti : Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti – Floreasca si Spitalul Clinic de Urgenta Chirurghie Plastica, Reparatorie si Arsuri. A inceput din primii ani de rezidentiat colaborarea si in mediul privat, alaturi de unii dintre cei mai renumiti specialisti din tara, acumuland o cazuistica bogata in domeniul esteticii.

In paralel, a adus contributii in mediul academic prin prezentari de studii de cercetare in cadrul congreselor nationale si internationale la care a participat. In calitate de asistent universitar, a contribuit in egala masura in domeniul cercetarii medicale, prin scrierea de articole in literatura de specialitate.

Specializare si Cazuistica

In prezent isi desfasoara activitatea in mediul privat dar si ca medic specialist in cadrul SUU Elias si Spitalului de Arsi. Si-a perfectionat tehnicile chirurgicale prin tratarea pacientilor cu patologie variata, dezvoltand un simt al simetriei anatomiei umane, care sta la baza principiilor de chirurgie estetica.

Adept al educarii continue, urmareste constant perfectionarea technicilor medicale in traininguri si seminarii practice, dedicate chirurgiei estetice, organizate la nivel national sau international. Activitatea sa are in centru pasiunea pentru excelenta si asigurarea unei experiente optime a pacientilor.

Dr Andrei Porosnicu
Dr Andrei Porosnicu

Technici si principii medicale

Apreciat pentru obtinerea unor rezultate deosebite cu timp redus de efectuare, dr Porosnicu acorda o grija deosebita pacientilor sai si o ingrijire dedicata pe tot parcursul experientei medicale, de la consultul initial, recuperarea post operatorie si follow up. Trateaza individual fiecare nevoie identificata si combina chirurgia cu procedurile non invasive pentru rezultate optime.

Cu un simt al estecului dezvoltat in ani de experienta, nu propune si nu ofera orice, ci doar solutii in care crede cu adevarat. Una din valorile etice ale muncii sale o constituie sublinierea trasaturilor frumusetii intr-un mod natural si sanatos.

"Operatiile estetice trebuie sa se realizeze in limitele umanului si naturii, pentru ca orice alterare exagerata atrage consecinte.”

dr. Porosnicu
Dr Andrei Porosnicu

Ai intrebari? Dr. Andrei Porosnicu iti raspunde!