Proceduri minim invazive

Indepartarea ridurilor prin injectare botox

Rezultate excelente

Infrumusetarea aspectului facial cu botox

Prin intermediul injectarii de acid hialuronic si toxina botulinica se urmareste imbunatatirea aspectului facial, pentru ca pacientul sa arate mai tanar, fara riduri sau alte semne de imbatranire. Acidul hialuronic si toxina botulinica au proprietatea de a mentine ferm pielea de la nivelul fetei, eliminand astfel orice urma de rid din jurul ochilor, din zona fruntii sau a gatului. 

Procedura de injectare botox este una minim invaziva, de scurta durata, efectele fiind imediate si de lunga durata. Injectarea cu botox se face cu precadere la nivelul fruntii, interventia avand o durata de 15-20 de minute. 

Acidul hialuronic se foloseste cu scopul de a indeparta ridurile de deasupra buzei superioare, precum si de la nivelul santurilor nazo-labiale. De asemenea, acidul hialuronic este folosit pentru a reda un plus de volum la nivelul buzelor. 

Botox Andrei Porosnicu

Incredere si siguranta

Colaborarea medic-pacient

In ceea ce priveste stabilirea planului de tratament, dar si a procedurii de injectare cu botox sau acid hialuronic in sine, este foarte important ca medicul sa relationeze empatic si profesional cu pacientul. Doar pe baza unei comunicari eficiente si adecvate, pacientul isi castiga increderea, simtindu-se in siguranta si pregatit pentru procedura care urmeaza. 

Proceduri de infrumusetare la indemana ta

Beneficii in urma procedurii de injectare cu botox sau acid hialuronic

Interventia cu botox si cea cu acid hialuronic sunt proceduri minim invazive, care nu implica anestezie locala sau generala. Tratamentul de estompare a ridurilor implica foarte putina durere la nivel local, iar rezultatele obtinute sunt mereu pe masura asteptarilor pacientilor.  

Botox dr Andrei Porosnicu

Interventii de calitate

Solutii optime pentru nevoile tale

Indiferent daca optezi pentru imbunatatirea aspectului facial prin intermediul injectarii de botox sau acid hialuronic, precum si prin intermediul rinoplastiei, vei avea parte de servicii calitative daca apelezi la Dr. Andrei Porosnicu. Nevoile tale vor fi tratate cu atentie si seriozitate, obtinand astfel rezultatele la care ai visat mereu. 

Ai o intrebare? Nu ezita sa iei legatura cu Dr Porosnicu

Toxina botulinica si rolurile sale

Toxinele botulinice exista sub forma a 8 tipuri de exotoxine: A, B, C1, C2, D, E, F, G, dintre care tipul A este cea mai puternica toxina. Toxinele sunt folosite in gestionarea strabismului, spasmului hemifacial, dureri de cap, dar au o intrebuintare vasta si in procedurile de infrumusetare. Botoxul, care contine toxina botulinica, este folosit pentru estomparea temporara a ridurilor si imbunatarirea vizibila a fizionomiei. Pe langa acestea, rolurile de baza ale toxinei botulinice sunt:

  • Estomparea liniilor fine si a ridurilor de la nivelul ochilor si fruntii;
  • Netezirea ridurilor de la nivelul gatului;
  • Imbunatatirea barbiei duble si inestetice;
  • Ridicarea colturilor gurii;
  • Imbunatatirea aspectului obrajilor si netezirea acestora;
  • Corectarea zambetului in care gingia este prea evidenta;
  • Diminuarea cearcanelor si pungilor de sub ochi. 

Alaturi de acidul hialuronic, toxina botulinica contribuie la redarea unui aspect imbunatatit si intinerit al fetei, diminuand semnificativ semnele de imbatranire naturala. 

Cum decurge injectarea cu botox?

Toxina botulinica are rolul de a bloca calea de transmitere a impulsurilor nervoase de la nervi la nivelul muschilor faciali. Prin injectarea cu botox, musculatura faciala se relaxeaza, determinand netezirea pielii in zona sa de actiune. In urma procedurii de injectare cu botox, muschii fetei continua sa se contracte normal in cadrul expresiilor faciale, tegumentul ramanand neafectat si fara riduri. Procedura in sine dureaza 15-20 de miunute, timp in care se efectueaza injectarea cu o cantitate exacta de toxina botulinica sau acid hialuronic, in functie de nevoile si preferintele fiecarui pacient.

Contraindicatiile injectarii cu botox

La fel ca in cazul majoritatii procedurilor de imbunatatire a aspectului facial si corporal, exista si unele contraindicatii ale toxinei botulinice si anume: persoanelor cu afectiuni neuromusculare, instabilitate psihologica sau cu istoric de reactie la o astfel de substanta. De asemenea, tratamentul cu toxina botulinica se contraindica femeilor insarcinare sau in curs de alaptare sau persoanelor care prezinta infectii in zonele in care se aplica procedura.